Default title

Latvijas čempionāts Standarta dejās, jauniešu grupai LA dejās

Jelgavas Domes kauss

 

Pagājušajā nedēļas nogalē Jelgavas sporta hallē tika aizvadīts šī gada pirmais Latvijas čempionāts sporta dejās, ko rīkoja SDK “Lielupe” sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju (LSDF) un kur tika noskaidroti labākie Standartdeju (ST) programmā, bet jauniešu grupā Latīņamerikas (LA) dejās. Pirmajā dienā noskaidrojās arī labākie dejotāji Latvijas kausā izcīņās pirmajā posmā Juniori 2 D.klases ST.

Mūsu kluba dejotāji piedalījās gan kausa grupās , gan čempionātā.

Juniori 2 LK D ST 26 pāru konkurencē 12.vietu izcīnīja Kristiāns Mārtiņš Ramiņš –Alise Kristāla, 3.vietu Markuss Būmanis-Zane Zaksa,;

Bērni 1 E-4 pirmo reizi strtēja Emīls Stūrmanis un Kerija Agra Ancīte , viņiem 8 rezultāts;

Čempionāta grupās:

Bērni ST( 25.pāri)

15.vieta Ričerds Andrejs Bolšteins-Madara Klišāne, bet augsto 2. vietu ieguva Raivo Zimelis un Elza Freiberga!

Juniori 1 (22.pāri) 18.rezultātu uzrādīja Kristers Jerofejevs-Diāna Aizezera;

Juniori 2 (27.pāri) 21.rezultātu sasniedza Markuss Būmanis –Zane Zaksa, bet Paulis Ratnieks –Marija Nonberga 10.vietu! Abi pāri ierindojās attiecīgi Juniori 2 C.klases LK 15.vietā un 4.vieta!

Seniori 3 Juris un Anita Boldiševiči šogad izcīnīja 2.vietu!

Pirmais valsts čempionāts veiksmīgi noslēdzās!

Otrā dienā norisinājās sacensības Jelgavas Domes kauss.

Dejotāji varēja sacensties dažādas vecuma grupās un dažādos līmeņos. Dažiem mūsu studijas dejotājiem šī bija pirmā parādīšanās tiesnešiem un skatītājiem!

Deju skatē pirmsskolas grupā ( kur oficiāli vietas neuzrāda, bet tiesneši vērtē dejotājus) ļoti veiksmīgi nostartēja mūsu mazie dejotāji!

Dominiks Briss ar abām partnerēm Martu Leoho un Sofiju Liniņu, Kārlis Veismanis ar Milanu Drapiju, Ralfs Volkovs ar Alisi Vasiļjevu un Elizabeti Spuri, Dāvids Osipovs ar Sanitu Aizezeri un Madaru Brokāni,Roberts Osokins ar Emīliju Dzedoni un Elīzi Makrecku, Danila Meņšikovs Filimonovs ar Dārtu Veisu un Mariju Isajevu. Veiksmīgs starts visiem!

1.klašu skatē labi nostartēja Frederiks Rudusāns ar Abām partnerēm Agnesi Rutkovsku un Elzu Lielupi!

Mūsu solo meitenes 2008.g. Laura Vētra, Ance Buša, Anastasija Ščolupa, Marija Petrova,Elizabete Sergeta uzrādīja augstu vērtējumu 4.dejās!

2009.g.solo meitenes vienu no labākiem rezultātiem 4.dejās uzrādīja Marsella Barovska!

Iesācēji 2010.g. 1-2.līmenis 1.vietu izcīnīja Marats Kurbatovs un Paula Kolča;

Iesācēji 2009.g. 1-2.līmenis 1.vieta Gustavam Pranaitim un Anastasijai Triznai un Maratam Kurbatovam un Paulai Kolčai, 2.vieta Sebastjanam Rudusānam un Viktorijai Vendijai Kovaļovai;

Iesācēji 2008.g.1-2.līmenis 1.vieta Niklavam Volkovam un Ivondai Klayzer, 1.vieta Gustavam Pranaitim un Anastasijai Triznai, 2.vieta Raivim Veipam un Viktorijai Cvetkovai;

Iesācēji 2008.g.2-3.līmenis 1.vietu izcīnīja Artūrs Dandēns un Ketija Osokina;

Iesācēji 2007.g.2-3.līmenis 1.vietu izcīnīja Adriāns Sisojevs un Elīna Pedkovica , 1.vieta arī Artūram Dandēnam un Ketijai Osokinai!

Bērni 2 E-4 Latvijas kausa posmā vislielākais pāru skaits 35! 24.rezultātu uzrādīja Artēmijs Skvorcēvičš un Amanda Priedniece, 10.vieta Mārcim Saknem un Annai Rjabovai, 6.vieta finālā Roberta Meikšānam un Polinai Matosovai!

Juniori 1 E-4 pirmo reizi šajā grupā un klasē startēja Roberts Avdejevs un Samanta Siliņa , viņiem 13.vieta, bet pavisam nedaudz pietrūka līdz finālam Pēterim un Ievai Buskēm ,viņiem 7.-8.rezutāts!

Juniori 1 D Latvijas kausa posmā 8.vieta Kristeram jerofejevam un Diānai Aizezerai (19.pāri);

Bērni 2 E-6 klase Jegavas Domes kauss 2.vietu izcīnīja Ričards Andrejs Bolšteins un Madara Klišāne, 12.vietu Roberts Meikšāns un Polina Matosova;

Bērni LA Jegavas Domes kauss 1.vieta Raivo Zimelis un Elza Freiberga, 3.vieta Ričards Andrejs Bolšteins un Madara Klišāne;

Juniori 1 LA 2.vieta Kristers Jerofejevs –Diāna Aizezera;

Juniori 2 LA 4.vieta Paulis Ratnieks- Marija Beāte Nonberga, 6.vieta Markuss Būmanis-Zane Zaksa;

Vissirsnīgākāis paldies visiem SDK Lielupe vecākiem , kas atbalstīja un palīdzēja šajās sacensībās, bez Jums būtu ļoti smagi! Paldies visiem! SDK Lielupe vadītāja Ilona Freimane