28.un 29.janvāra sacensības

28.un 29. janvārī Jelgavā norisināsies nozīmīgākās sporta deju sacensības valstī

2017.gada 28. janvārī sporta deju klubs “Lielupe” sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju (LSDF) organizē nozīmīgākās sporta deju sacensības valstī – Latvijas čempionātu 10 dejās. Savukārt 29. janvārī notiks atklātās starptautiskās sacensības “Jelgavas Domes kauss 2017”.

Latvijas čempionāts 10 dejās ir svarīgākās sacensības mūsu valsts sporta deju dejotājiem, jo pēc čempionāta rezultātiem tiek noskaidrots labākais deju pāris katrā vecuma grupā – no bērniem līdz senioru grupas dejotājiem. Pēc rezultātiem tiek noteikti pāri, kas pārstāvēs Latvijas Republiku pasaules čempionātā Juniori II grupā, jauniešu un pieaugušo grupā. Sacensības tiesās 13 LSDF apstiprinātie tiesneši. Vakara daļa, kas sāksies plkst. 19.00, būs aizraujoša un īpaši interesanta skatītājiem – tiks noskaidroti 2017. gada valsts čempioni finālu dejojumos, kā arī ir paredzēti uzaicinātās šova grupas priekšnesumi.

Svētdien sacentīsies vairāku kvalifikācijas klašu dejotāji un iesācēju grupas dejotāji, tiks izcīnīti kausi dažādos Latvijas kausa izcīņas posmos. Sacensībās tiek sagaidīti arī pāri no Lietuvas un Igaunijas.

Pasākuma organizatore un sporta deju kluba „Lielupe” vadītāja Ilona Freimane: „Jelgava ir pilsēta, kurā sporta dejas ir bijušas populāras vairākus gadu desmitus. Deju skates un sacensības ir pulcējušas simtiem skatītāju un deju baudītāju. Un man ir patiess prieks par Sporta deju federācijas uzticību, aicinot mūs organizēt tik nozīmīgas valsts mēroga sacensības. Tāpat vēlos pateikties par atbalstu Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada domēm, kā arī visiem mūsu atbalstītājiem, kas bija pretimnākoši. Aicinu visus apmeklēt mūsu pasākumu un izbaudīt krāšņus deju svētkus!”

Pasākuma atbalstītāji: Latvijas Sporta deju federācija, Jelgavas pilsētas Dome, Jelgavas novada Dome, Jelgavas sporta servisa centrs, sporta deju klubs Lielupe, deju studija Dejovisi.lv, Jelgavas novada IKSC Līdumi, SIA Laflora, SIA Media Jelgava, BIO2YOU, Baltic Candles Ltd., veikals Caramelles, ziedu salons Felikss, SIA Karameļu darbnīca, SIA Ingrīda, SIA Trīs-A, SIA Venden un mārketinga komunikāciju aģentūra Adgett.

Papildu informācijai:

Ilona Freimane, sporta deju kluba „Lielupe” vadītāja – 29472350.

www.dejovisi.lv

www.facebook.com/dejovisi.lv 

Latvijas cempionats 10d (4) Jelgavas domes kauss (1)